Maries Relax & Friskvård

Maries Relax & Friskvård

God morgon, god morgon och välkomna till mig. Jag ska starta dagen på ett bra sätt genom att ge er en rekommendation på ett företag som jag tycker är väldigt bra att vända sig till när det gäller massagebehandlingar. Jag har varit på ett företag som heter Maries Relax & Friskvård och det är ett företag som finns till för dig som söker massage i Enköping och Strängnäs med omnejder.  

Det var nämligen så här att för några veckor sedan började jag se mig om efter något företag inom massage i Enköping och en god vän berättade då att hon varit hos Maries Relax & Friskvård, hon var otroligt nöjd med hjälpen och det blev så att jag på grund av detta bokade in massage på det här företaget, det var en helt underbar massage. Det är så ledsamt att ha kronisk värk. Jag har slitit hårt i några år med ett tungt arbete. Sedan kan jag vara ärlig med er om att jag inte alltid mått psykiskt bra. Ångest och oro och depressioner har kommit och gått, men det här “psykiska” har även satt sig i kroppen. Psykosomatiskt tror jag att det kallas. Hur det nu än är med den saken så har denna massage i Strängnäs hjälpt mig väldigt bra. De flesta människor tycker om beröring, då händer det bra saker i kroppen. Sedan är det ju även massagen i sig som löser upp spänningar och blockeringar och får kroppen att utsöndra sådana här må-bra hormoner. Denna massage är den bästa medicinen för mig och det känns viktigt att få dela detta med er. Jag tycker verkligen att ni som vill få massage i Enköping eller Strängnäs ska boka en tid till Maries Relax & Friskvård. 


Kommentarer är stängda.