Åriket Medicinsk Fotvård AB

Åriket Medicinsk Fotvård AB

God eftermiddag allt gott folk och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag tror att ni kommer uppskatta att få läsa. Det är juni månad nu och sommar, dags för lite lättare kläder och sandaler på fötterna. Det var dags att göra i ordning mina fötter för ett par veckor sedan, något som verkligen behövdes och om detta ska jag berätta för er nu. Det finns ett företag som erbjuder fotvård och medicinsk fotvård i Uppsala och det är dit jag gick, namnet på företaget är Åriket Medicinsk Fotvård AB.  

Det var så skönt och avslappnande att få komma dit och få en riktigt välgörande fotvård. Det var länge sedan jag unnade mig sådan finfin hjälp för fötterna. Tack vare att detta var så bra så önskar jag att många fler skulle gå dit för att få fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala. Det är så lätt hänt i det här klimatet som vi lever i att fötterna tar stryk. Hela vintern lång gick jag omkring i ett par riktigt bra, men ack så varma skor, inte undra på att fötterna såg ut som de gjorde. Det var så härligt att få komma till Åriket Medicinsk Fotvård AB och först få förhårdnader bortslipade för att sedan få en helt fantastisk fot-och underbensmassage. Det som är så bra med det här företaget är att de vänder sig till alla som antingen behöver medicinsk fotvård i Uppsala eller till dem som endast är i behov av vanlig fotvård, eller till dem som vill ha den här härliga fot- och underbensmassagen. Jag längtar tills på fredagen, då ska jag gå dit återigen och få njuta i en timma medan fötterna pysslas om. 


Kommentarer är stängda.