Fönsterputsning på kontoret

Fönsterputsning på kontoret

Hej och hallå alla mina trevliga och härliga läsare som dag efter dag kommer in till mig här på min blogg för att läsa alla spännande och intressanta inlägg. Jag har ett företag, ett kontor med flera rum, för det här med öppet kontorslandskap har jag gått ifrån. För att mina anställda och jag själv också för den delen ska kunna arbeta så effektivt som möjligt har jag sett till att få viss hjälp med städningen, bland annat med fönsterputsningen. På så vis lägger vi ingen tid på städning utan bara på vår kärnverksamhet. När det gäller fönsterputs i Örebro så har jag vänt mig till ett företag som heter Nicks Städ & Fönsterputs och de var här i förra veckan och putsade alla fönster. 

Jag är väldigt nöjd med resultatet och innan när fönstren inte blivit putsade på länge så såg det inget vidare trevligt ut. Skillnaden nu mot då är stor och jag kommer aldrig låta det gå så lång tid igen så att fönstren blir så där enormt nersmutsade som de var innan Nicks Städ & Fönsterputs kom hit. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare och tycker att det hade varit bra att få hjälp med fönsterputsning så kan jag verkligen rekommendera dig att höra av dig till Nicks Städ & Fönsterputs. Deras medarbetare har med sig egna verktyg och rengöringsmedel för bästa resultat och de garanterar att era fönster blir skinande rena. De torkar givetvis även av fönsterbleck och karmar vilket ger ett rent och snyggt helhetsintryck när fönsterputsningen är avslutad. Som företag har Nicks Städ & Fönsterputs lång erfarenhet inom fönsterputs i Örebro både privat och offentligt. Eftersom det är ett städföretag kan de hjälpa till med det mesta inom städning. 

 


Kommentarer är stängda.