Min granne körde av vägen

Min granne körde av vägen

God morgon, god morgon, god morgon. Jag hoppas att ni haft en bra start på dagen och att ni inte har blivit insnöade för så mycket snö som det kommit nu har det inte kommit på år och dar. Med anledning av vädret och att en granne till mig körde av vägen i förrgår på grund av att hon fick sladd, så hade jag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om företaget som min granne fick ringa till för att få hjälp av, ett företag inom bärgning och transport i Sollefteå med omnejd som heter Bärgning & Transport Västernorrland. 

Nu var det ju en sagolik tur att min granne hade med mobilen, för jag vet ju att hon brukar åka ifrån sim mobil titt som tätt. Det var nämligen någonstans ute i ödebygden som hon sladdade av vägen i en skarp kurva och det var ju 12 grader kallt ute och klockan var 23. Som tur var så var det mobiltäckning och min granne kunde då ringa till Bärgning & Transport Västernorrland, men först efter att hon hade googlat efter företag som utför bärgning och transport i Västernorrland. Det var verkligen en skänk från ovan att det här företaget har öppet dygnet runt året om, för det är ju inte bara under kontorstid som det händer att man behöver få hjälp. Det tog blott inte mer än en halvtimma så kom de och hämtade bilen och min granne, och just nu är bilen på verkstaden. Det är ju särskilt viktigt att veta om när det är sånt här väder ute att det finns ett företag som alla kan vända sig till när de behöver få hjälp med bärgning eller kanske en transport här i Sollefteå. 


Kommentarer är stängda.